Na geruchten over een breuk: bevestigen Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' met deze foto's dat ze uit elkaar zijn? Nieuws
Nieuws

Na geruchten over een breuk: bevestigen Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' met deze foto's dat ze uit elkaar zijn?

Na geruchten over een breuk: bevestigen Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' met deze foto's dat ze uit elkaar zijn?

In juni vorig jaar stapten Dziubi en Brecht in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen, voelden ze al een bijzondere klik. Maar volgens sommige volgers zit er nu een serieus haar in de boter tussen het koppel.

Het is veel mensen namelijk opgevallen dat Dziubi en Brecht al een tijdje geen foto's meer van hun tweetjes hebben gedeeld op sociale media. Begin maart postte Brecht nog een enkele kiekjes van zijn skivakantie in Italië op Instagram, maar Dziubi was nergens te bespeuren. “Waar is jouw andere helft?”, klonk het toen bij enkele bezorgde fans.

Onlangs deelde Dziubi dan weer enkele foto's van zijn citytrip naar Barcelona. Ook op die foto's konden we geen spoor terugvinden van Brecht. “Ik mis precies een foto met Brecht?” en “Ja, het is al lang geleden dat we ze nog samen gezien hebben”, klonk het onder meer in de reacties onder de foto's. Enkele weken geleden verscheen Brecht ook zonder Dziubi aan zijn zijde op het verjaardagsfeestje van Florence.

Nu maken hun volgers zich opnieuw grote zorgen over het koppel. Zo deelde Dziubi zopas enkele foto's van zijn citytrip naar Den Haag op Instagram. Daar trok hij samen met de drie vrouwelijke 'Blind Getrouwd'-kandidaten Florence, Jana en Lien naartoe. "Waar is Brecht?" en "Wij missen Brecht! Waar is hij? Waarom is hij niet bij jullie?", vragen enkele volgers zich af onder de Instagrampost.

Marathon van Rotterdam

Maar op dat moment liep Brecht de marathon van Rotterdam. Dat zou dus de reden kunnen zijn waarom hij niet te zien is op de foto's van Dziubi. Toch blijft het vreemd dat de twee al maanden geen foto's van hun samen gedeeld op sociale media. Zelf reageerde het koppel nog niet op de geruchten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws