Annelien Coorevits kan scheiding met Olivier Deschacht niet verwerken: "Dat zal nooit wennen voor mij" Nieuws
Nieuws

Annelien Coorevits kan scheiding met Olivier Deschacht niet verwerken: "Dat zal nooit wennen voor mij"

Annelien Coorevits kan scheiding met Olivier Deschacht niet verwerken: "Dat zal nooit wennen voor mij"

Annelien Coorevits (35) en voormalig profvoetballer Olivier Deschacht gingen in 2019 na een relatie van 13 jaar uit elkaar. Ze waren toen ook al 1,5 jaar getrouwd. Samen hebben ze twee kinderen, Elena (bijna 12) en Luís (7). In Het Laatste Nieuws vertelt Annelien nu over die moeilijke scheiding.

Annelien Coorevits heeft het momenteel razend druk. Ze heeft haar eigen kledinglabel ‘AC’ en onlangs trok ze nog de oceaan over voor het programma ‘Over de oceaan’. Toch komen vooral haar kinderen, Elena en Luís, op de eerste plaats.

Zo trekt Elena volgend jaar naar de middelbare school. "Een grote verandering, maar iets om naar uit te kijken”, vertelt Annelien trots in Het Laatste Nieuws. “Voor de rest stellen ze het allebei heel goed en zijn ze gezond. Dat is het allerbelangrijkste", aldus Annelien.

Het was immers een grote aanpassing toen zij en Olivier Deschacht uit elkaar gingen. “Het co-ouderschap zal nooit wennen voor mij”, vertelde ze daar al eerder over. "De ideale situatie is natuurlijk dat je je kinderen altijd bij je hebt. Maar het is nu niet anders", besluit ze ietwat teleurgesteld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws