André Hazes vertrekt bij Monique Westenberg: "Dit is het beste" Nieuws
Nieuws

André Hazes vertrekt bij Monique Westenberg: "Dit is het beste"

André Hazes vertrekt bij Monique Westenberg: "Dit is het beste"

André Hazes praat weer met de media. Het was een hele lange tijd stil, maar de bijna 30-jarige zanger heeft zijn leven weer op de rails.

In dat leven hoort ook Monique Westenberg. Hij is nog maar eens opnieuw samen met haar. Hij blijft echter wel niet constant bij haar wonen. “Monique en ik? Wij samen. Dat is perfect. En ook daar ben ik dankbaar voor. Want hoe een erge klootzak ik ooit ook was, zij heeft altijd het belang van onze band als ‘moeder en vader’ voor ons kind vooropgesteld", legt André uit in Het Laatste Nieuws.

"Mijn nieuwe huis is weldra klaar, dus ik verhuis binnenkort, maar ik verblijf wel een paar dagen per week bij hen", gaat André verder. "En dat gaan we blijven doen. We hebben een perfect evenwicht gevonden en dat werkt prima. Wanneer ik bij hen ben, breng ik ook Dreetje naar school of doen we leuke dingen.”

“Eerlijk? Het is nooit beter met me geweest. Het gaat weer goed écht goed met me. Alles zit weer op de rails. En ik ben ook blij om de nieuwe positiviteit. Het negatieve is weg. Ik heb een lange pauze genomen en dat was een juiste beslissing."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws