André Hazes en Monique Westenberg hebben iets bijzonders te vieren: "Zo schattig, gefeliciteerd!" Nieuws
Nieuws

André Hazes en Monique Westenberg hebben iets bijzonders te vieren: "Zo schattig, gefeliciteerd!"

André Hazes en Monique Westenberg hebben iets bijzonders te vieren: "Zo schattig, gefeliciteerd!"

André Hazes (29) en Monique Westenberg (45) vormen volgens verschillende Nederlandse media sinds een tijdje opnieuw een koppel. Nu was het ook groot feest ten huize de familie Hazes-Westenberg.

Er is de laatste maanden al heel wat inkt gevloeid over het liefdesleven van André Hazes. Volgens sommige Nederlandse media zou hij opnieuw samen zijn met zijn ex en de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar volgens verschillende roddelkanalen zou hij nu al iemand nieuw ontmoet hebben.

Zo schreef de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer twee weken geleden dat André Monique alweer gedumpt heeft voor een Spaans OnlyFans-model. Over zijn relatie met Monique zei hij onlangs nog: “Wij hebben een vorm gevonden die voor ons heel goed werkt. Voor ons drieën.”

Of ze nu samen zijn of niet, de twee hadden op 2 februari wel iets bijzonders te vieren. Zo is hun hondje Gioia 8 jaar geworden. Zowel Monique als André zette Gioia in de bloemetjes op Instagram. Ze krijgen dan ook heel wat felicitaties. "Zo schattig! Gefeliciteerd!" en "Gelukkige verjaardag aan jullie mooie viervoeter", klinkt het onder meer in de reacties.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws