ShowbizzTime

André Hazes en Monique Westenberg hebben iets bijzonders te vieren: "Zo schattig, gefeliciteerd!"

Monique Westenberg en André Hazes
I Foto: Photonews I
door Redactie

André Hazes (29) en Monique Westenberg (45) vormen volgens verschillende Nederlandse media sinds een tijdje opnieuw een koppel. Nu was het ook groot feest ten huize de familie Hazes-Westenberg.

Er is de laatste maanden al heel wat inkt gevloeid over het liefdesleven van André Hazes. Volgens sommige Nederlandse media zou hij opnieuw samen zijn met zijn ex en de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar volgens verschillende roddelkanalen zou hij nu al iemand nieuw ontmoet hebben.

Zo schreef de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer twee weken geleden dat André Monique alweer gedumpt heeft voor een Spaans OnlyFans-model. Over zijn relatie met Monique zei hij onlangs nog: “Wij hebben een vorm gevonden die voor ons heel goed werkt. Voor ons drieën.”

Of ze nu samen zijn of niet, de twee hadden op 2 februari wel iets bijzonders te vieren. Zo is hun hondje Gioia 8 jaar geworden. Zowel Monique als André zette Gioia in de bloemetjes op Instagram. Ze krijgen dan ook heel wat felicitaties. “Zo schattig! Gefeliciteerd!” en “Gelukkige verjaardag aan jullie mooie viervoeter”, klinkt het onder meer in de reacties.

Bron: Instagram Stories

Laatste nieuws