André Hazes doet opvallende bekentenis over zijn relatie met Monique Westenberg: "We doen het nu zo" Nieuws
Nieuws

André Hazes doet opvallende bekentenis over zijn relatie met Monique Westenberg: "We doen het nu zo"

André Hazes doet opvallende bekentenis over zijn relatie met Monique Westenberg: "We doen het nu zo"

André Hazes en Monique Westenberg zijn voor de vierde keer een koppel. Toch is het ditmaal anders dan de voorbije keren, zo benadrukt de Nederlandse zanger.

Tegenover het Nederlandse RTL Boulevard spreekt André openhartig over zijn nieuwe relatie met Monique. De twee hebben al tal van stormen doorstaan, maar lijken telkens weer in elkaars armen te vallen.

Ze wonen echter niet bij elkaar. "Ik heb mijn plekje en zij heeft haar plekje’’, legt Hazes uit. “Ik hou van haar met alles wat ik in me heb en dat had ik waarschijnlijk altijd moeten blijven doen. We zijn goede ouders voor Dré en we hoeven niet iets meer.’’

André is dankbaar dat de twee op deze manier door het leven kunnen gaan. “Uit de grond van mijn hart: zij is voor mij de allerbelangrijkste vrouw uit mijn leven", vertelt hij. "Zij heeft mij meer liefde gegeven dan ik ooit verdiende en dat zij mij altijd zo vasthield, waardeer ik."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws