Zeer verontrustend nieuws uitgelekt over André Hazes: "Verslaafd aan dit levensgevaarlijke middel" Celebs
Celebs

Zeer verontrustend nieuws uitgelekt over André Hazes: "Verslaafd aan dit levensgevaarlijke middel"

Zeer verontrustend nieuws uitgelekt over André Hazes: "Verslaafd aan dit levensgevaarlijke middel"

André Hazes komt weer volop in de media sinds hij eind vorig jaar zijn docureeks 'Crossroads' uitbracht. Daarin had hij het ook uitgebreid over de verslavingen waar hij jarenlang mee kampte. Maar nu blijkt dat de 29-jarige zanger nog steeds verslaafd is, althans aan één bepaald middel.

André Hazes kondigde vorig jaar zijn comeback aan nadat hij een tijdje uit de schijnwerpers verdween. De zanger kampte namelijk een tijdlang met een verslaving aan drugs en alcohol. Naar eigen zeggen is hij nu volledig clean.

Maar André Hazes blijkt nog steeds verslaafd te zijn, meer bepaald aan snus. Snus is tabak in een tablet of zakje dat onder de bovenlip wordt verstopt. "André Hazes is nog steeds verslaafd aan snus", schrijft de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagramverhaal bij een filmpje waarop te zien is dat André Hazes het goedje in zijn mond stopt. Het was Monique Westenberg die het filmpje op Instagram deelde. Maar het gebruik van snus brengt heel wat gevaren met zich mee.

Zeer verslavend

Snus verhoogt de bloeddruk, beschadigt de bloedvaten en kan kanker veroorzaken. Snus kan dus levensgevaarlijk zijn. In Nederland geldt er zelfs een verbod op snus. Yvonne Coldeweijer is er dan ook niet over te spreken dat Monique Westenberg het filmpje van André op Instagram gooide. "De overheid voert hier een hele campagne tegen en Monique post dit doodleuk op Instagram. Waarom zou je dit specifiek filmen en posten? Snus werkt zeer verslavend", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws