"Wauw, veel mooier!": 'Thuis'-actrice Tine Priem overstelpt met reacties nadat ze pronkt met nieuw kapsel Celebs
Celebs

"Wauw, veel mooier!": 'Thuis'-actrice Tine Priem overstelpt met reacties nadat ze pronkt met nieuw kapsel

"Wauw, veel mooier!": 'Thuis'-actrice Tine Priem overstelpt met reacties nadat ze pronkt met nieuw kapsel

Tine Priem, die inmiddels al 7 jaar te zien is in 'Thuis', heeft voor een compleet nieuw kapsel gekozen. Op Instagram deelde de 34-jarige actrice nu ook enkele foto's van haar nieuwe coupe.

Tine Priem was in maart 2016 voor het eerst te zien in 'Thuis'. Daarin vertolkt ze nu al ruim 7 jaar de rol van Tamara Vereken. Maar dat eiste blijkbaar ook zijn tol op haar gezondheid. Zo liet de actrice enkele maanden geleden weten dat ze 2,5 jaar geleden kampte met een burn-out.

Gelukkig is de actrice inmiddels aan de beterhand. Op Instagram laat ze nu aan haar volgers weten dat ze voor een compleet nieuwe look heeft gekozen. Zo heeft Tine haar blonde lokken vaarwel gezegd en ingeruild voor bruine lokken.

Natuurlijke haarkleur

"'t Is gebeurd. Terug naar mijn natuurlijk haarkleur. Love it! Terug naar brunette", schrijft de 'Thuis'-actrice op Instagram bij een foto van haar nieuwe kapsel. Haar volgers reageren alvast erg enthousiast op het resultaat. "Wauw, zo mooi!", "Prachtig!", "Supergeslaagd!", "Veel mooier, je ziet er fantastisch uit!", "Superknap" en "Staat je echt supergoed!", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws