'Thuis'-actrice Tine Priem doet pakkende getuigenis over haar burn-out: "Héél moeilijk" Nieuws
Nieuws

'Thuis'-actrice Tine Priem doet pakkende getuigenis over haar burn-out: "Héél moeilijk"

'Thuis'-actrice Tine Priem doet pakkende getuigenis over haar burn-out: "Héél moeilijk"

Vorige week verraste Tine Priem al haar volgers op Instagram met een straffe bekentenis over een moeilijke periode uit haar leven. De actrice belandde zo’n twee jaar geleden in een burn-out en daar vertelt ze nu meer over in ‘Play Café’.

“Tweeënhalf jaar geleden ben ik in een burn-out beland. Volledig uitgeput, zowel mentaal als fysiek”, schreef Tine Priem vorige week plots op haar Instagrampagina. Nadat de actrice dit emotionele bericht over haar mentale gezondheid gepost had, werd ze overladen met lieve berichtjes van haar volgers. Deze week was ze te gast in ‘Play Café’ om meer te vertellen over deze zware periode.

Zo onthult ze dat ze totaal onverwacht een black-out kreeg op de set van ‘Thuis’ en haar tekst niet meer kende. “Dat is me volledig overvallen, want dat is me nog nooit overkomen. Dat was heel moeilijk op dat moment”, biecht Tine op. Niet veel later kreeg ze van de dokter het harde verdict te horen dat ze een burn-out had.

“Het kwam echt als een verrassing”, verduidelijkt de actrice. “Ik had het heel druk, dus ik dacht dat het normaal was dat ik me zo voelde”, geeft Tine eerlijk toe. Toch besloot ze om te blijven werken. “Geluk bij een ongeluk kwam de lockdown en heb ik twee maanden effectief kunnen rusten”, legt ze uit.

Steun

In ‘Play Café’ wil Tine aan iedereen die met mentale problemen kampt laten weten dat ze er niet alleen voor staan. “Ik begrijp je, het is oké als het niet gaat”, zegt ze. “Luister naar je lichaam en doe aan zelfzorg. Je hebt maar één lichaam en dat moet je echt soigneren”, besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws