"Wat ben ik fier!": radiopresentator Sven Ornelis laat groot nieuws op de wereld los Celebs
Celebs

"Wat ben ik fier!": radiopresentator Sven Ornelis laat groot nieuws op de wereld los

"Wat ben ik fier!": radiopresentator Sven Ornelis laat groot nieuws op de wereld los

Sven Ornelis lanceerde eerder dit jaar zijn eigen uitgeverij. De radiopresentator maakte toen ook meteen bekend dat hij aan het werken was aan een eigen boek. Nu geeft hij daar een update over en zijn volgers reageren meteen heel enthousiast.

De meeste mensen zullen Sven Ornelis vooral kennen als radiopresentator, maar daarnaast schrijft hij ook graag. Omdat hij een grote passie heeft voor lezen en schrijven, besloot hij om een eigen uitgeverij op te starten. Bij Silenro Publishers verschijnt ook zijn eerste boek. “‘Waarom Wandelen’ is het lang aangekondigde naslagwerk over de mooiste en meest natuurlijke sport die er bestaat: wandelen”, aldus Sven.

“Ik ga daarin uitvoerig uitleggen hoe ik door te wandelen veertig kilo vermagerd ben, maar ook veel gezonder en gelukkiger ben geworden. Ik deel al mijn tips, routes en valkuilen”, vertelde hij eerder al. Nu heeft hij opnieuw leuk nieuws te melden. Zo zijn de eerste 2.500 exemplaren van zijn boek geleverd. “Het eerste boek van Silenro Publishers. Wat ben ik fier op het resultaat!”, schrijft hij op zijn Instagrampagina.

Dromen komen uit

Zijn volgers laten al snel heel wat lieve berichtjes achter. “Proficiat”, “Ben heel benieuwd”, “Mooi moment”, “Sta te popelen om het thuis te ontvangen”, “Dit moment vergeet je nooit meer in je leven”, “Heel benieuwd om het te lezen”, “Veel succes ermee”, “Kijk al uit naar het moment dat hij in mijn brievenbus terecht komt”, “Prachtig, zo nieuwsgierig. Kan niet wachten” en “Dromen komen uit”, reageren zij onder meer.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws