Vrouw van Rob de Nijs deelt aangrijpende ziekenhuisbeelden en komt met belangrijk nieuws over zieke zanger Celebs
Celebs

Vrouw van Rob de Nijs deelt aangrijpende ziekenhuisbeelden en komt met belangrijk nieuws over zieke zanger

Vrouw van Rob de Nijs deelt aangrijpende ziekenhuisbeelden en komt met belangrijk nieuws over zieke zanger

Vorige week moest Rob de Nijs met spoed overgebracht worden naar het ziekenhuis nadat hij kampte met ademhalingsproblemen. Op Instagram heeft zijn vrouw Henriëtte (Jet), nu een update gegeven over de gezondheidstoestand van de 80-jarige zanger.

Eind vorige week zag het er even erg slecht uit voor Rob de Nijs. De Nederlandse zanger werd toen met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij last had van zijn ademhaling. Zijn vrouw Henriëtte paste zelf mond-op-mondbeademing toe. De zanger lijdt al enkele jaren aan de ziekte van Parkinson en de laatste tijd ging zijn toestand fel achteruit.

Enkele dagen later had Henriëtte al iets beter nieuws te melden op Instagram. "Steeds iets meer lucht, ook voor ons. Voorzichtig positief", schreef Henriëtte bij een foto van een heldere hemel. Nu heeft ze nog meer positief nieuws te melden over de 80-jarige zanger.

Uit de gevarenzone

"'It always seems impossible until it’s done' - Nelson Mandela. Uit de gevarenzone! Uit de grond van ons hart willen wij iedereen bedanken voor alle lichtjes, bloemen en positiviteit", schrijft Henriëtte op Instagram bij enkele foto's. De eerste is een oudere foto van Rob de Nijs met zijn zoontje Julius. Op het tweede kiekje zien we Rob de Nijs zijn duim omhoog steken. De zanger zou wel nog even in het ziekenhuis moeten blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws