Na zijn kritieke toestand: vrouw van Rob de Nijs deelt hoopvol nieuws over 80-jarige zanger Nieuws
Nieuws

Na zijn kritieke toestand: vrouw van Rob de Nijs deelt hoopvol nieuws over 80-jarige zanger

Na zijn kritieke toestand: vrouw van Rob de Nijs deelt hoopvol nieuws over 80-jarige zanger

Rob de Nijs werd eind vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De 80-jarige zanger kampte met zware ademhalingsproblemen en was een tijdlang in kritieke toestand. Maar nu heeft Henriëtte, de vrouw van Rob de Nijs, beter nieuws te melden over zijn gezondheidstoestand.

Eind vorige week zag het er niet goed uit voor Rob de Nijs. De zanger werd toen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij last had van zijn ademhaling. Zijn vrouw Henriëtte heeft zelf mond-op-mondbeademing moeten toepassen.

Hoewel zijn toestand er erg slecht uitzag, heeft Henriëtte nu beter nieuws te melden over de 80-jarige zanger. "Het blijft ernstig en we zijn er nog lang niet, maar het ziet er beter uit dan de afgelopen dagen. Alleen al het feit dat hij er nog is", vertelt de vrouw van Rob de Nijs aan De Telegraaf. "Ik heb zelfs een paar woorden met hem kunnen wisselen. Hij wist waar hij was en kneep in mijn hand", aldus Henriëtte.

Voorzichtig positief

Ook op Instagram deelde de vrouw van Rob de Nijs een hoopvol bericht. "Steeds iets meer lucht, ook voor ons. Voorzichtig positief", schrijft Henriëtte bij een foto van een heldere hemel. In 2019 werd de ziekte van Parkinson vastgesteld bij Rob de Nijs. Enkele maanden geleden liet de zanger al weten dat zijn toestand veel verslechterd was. Sinds eind vorig jaar is hij ook gekluisterd aan een rolstoel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws