'Thuis'-actrice Marleen Merckx deelt prachtige beelden van dochter Britt, die al 25 geworden is Celebs
Celebs

'Thuis'-actrice Marleen Merckx deelt prachtige beelden van dochter Britt, die al 25 geworden is

'Thuis'-actrice Marleen Merckx deelt prachtige beelden van dochter Britt, die al 25 geworden is

Marleen Merckx is de trotse mama van een dochter, Britt Das. Zij is inmiddels al 25 jaar geworden. Op Instagram deelde de 'Thuis'-actrice nu ook enkele prachtige beelden van haar jarige dochter.

Marleen Merckx heeft één dochter, Britt Das. Zij was vorig jaar ook een even te zien in de telenovelle 'Lisa'. Daarin vertolkte ze de rol van Celine, een barvrouw die niet op haar mondje gevallen is.

Op Instagram heeft Marleen Merckx nu ook zeer heuglijk nieuws te melden over haar dochter. Zo mocht Britt op 27 april 25 kaarsjes uitblazen. De 'Thuis'-actrice zette haar dochter dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram.

De liefste

"De tofste. De beste. De leukste. De liefste! Al 25 jaar lang. Happy birthday Brittje Das!", schrijft Marleen Merckx bij enkele foto's van haar jarige dochter. Britt kreeg dan ook heel wat felicitaties. “Gefeliciteerd lieve Britt!”, schrijft Kürt Rogiers. “Gelukkige verjaardag!”, “Hip hip hoera!” en "Proficiat!", klinkt het ook nog in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws