Marleen Merckx 'Simonneke' verdwijnt plots uit 'Thuis': actrice legt zelf uit wat er aan de hand is Nieuws
Nieuws

Marleen Merckx 'Simonneke' verdwijnt plots uit 'Thuis': actrice legt zelf uit wat er aan de hand is

Marleen Merckx 'Simonneke' verdwijnt plots uit 'Thuis': actrice legt zelf uit wat er aan de hand is

Marleen Merckx, die al meer dan 25 jaar de rol van Simonneke Backx vertolkt in 'Thuis', verdwijnt binnenkort even van het scherm. Dat nieuws maakte de 64-jarige actrice zelf bekend in Het Laatste Nieuws.

Simonneke, het personage van Marleen Merckx, zal binnenkort een tijdje niet te zien zijn in 'Thuis'. Dat komt omdat de actrice op dit moment volop bezig is met de repetities van de spektakel-musical 'Red Star Line'.

“Die repetities zijn niet combineerbaar met de opnames voor 'Thuis', dus ik word even uit de verhaallijnen geschreven”, vertelt Marleen Merckx in Het Laatste Nieuws. En dat zal ook zichtbaar zijn op het scherm. "Alleen mag ik nog niet verkappen hoe", aldus de actrice.

Marleen is ook ontzettend blij met de kans die ze krijgt van de productie van 'Thuis'. "Als actrice geeft me dat ook nieuwe zuurstof", aldus de 'Thuis'-actrice. Marleen vertolkt in 'Red Star Line' de rol van Rosalie, de moeder van een van de hoofdpersonages. “Het is geen grote rol, maar wel een heel mooie", besluit de actrice. Hoelang Marleen verdwijnt uit 'Thuis', is niet geweten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws