'Temptation'-Fabrizio maakt prachtig nieuws bekend na relatiebreuk met Sanne: "Ik hou van jou" Celebs
Celebs

'Temptation'-Fabrizio maakt prachtig nieuws bekend na relatiebreuk met Sanne: "Ik hou van jou"

'Temptation'-Fabrizio maakt prachtig nieuws bekend na relatiebreuk met Sanne: "Ik hou van jou"

Eerder deze maand kwam er niet zo’n leuk nieuws naar buiten over Fabrizio Tzinaridis. Zo maakte de manager van de realityster bekend dat hij niet langer samen is met Sanne. Nu, enkele weken na die breuk, heeft hij iets bijzonders te vieren en daar deelt hij zelf meer over op Instagram.

In september vorig jaar raakte bekend dat Fabrizio Tzinaridis opnieuw van ’t straat was. Zo vond het 'Temptation Island'-gezicht de liefde bij Sanne, maar helaas zijn ze nu alweer uit elkaar. Zijn manager verklapte onlangs nog meer over die pijnlijke breuk aan Het Laatste Nieuws. “Op dit moment is de relatie inderdaad over. Ze hebben dat besloten omdat hun levens zich in andere fases bevinden”, klonk het.

Opnieuw een harde klap voor Fabrizio, want ook zijn zoektocht naar de liefde in ‘De Bachelor’ draaide uit op een flop. Toen koos hij voor Madieke, maar ook tussen hen was de liefde snel bekoeld. Gelukkig heeft hij wel nog iemand in zijn leven waar hij onvoorwaardelijk van houdt, namelijk zijn zoontje. Zij hebben nu iets geweldigs te vieren.

Gaat te snel

Fabrizio probeert zijn zoontje meestal af te schermen van de media, maar nu wil de realityster hem toch eventjes in de bloemetjes zetten. Zo mocht zijn zoontje zaterdag vijf kaarsjes uitblazen. "Happy birthday, five and counting", schrijft hij op zijn Instagramverhaal bij een foto van hun tweetjes. "Ik hou van jou", voegt hij er nog aan toe. Vervolgens deelt hij ook nog een kiekje van enkele jaren geleden. "Dit gaat te snel", aldus een emotionele papa.

'Temptation'-Fabrizio maakt prachtig nieuws bekend na relatiebreuk met Sanne: "Ik hou van jou"
Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws