‘De Bachelor’-Fabrizio opnieuw single: dit is de pijnlijke reden van de plotse breuk met Sanne Nieuws
Nieuws

‘De Bachelor’-Fabrizio opnieuw single: dit is de pijnlijke reden van de plotse breuk met Sanne

‘De Bachelor’-Fabrizio opnieuw single: dit is de pijnlijke reden van de plotse breuk met Sanne

Fabrizio Tzinaridis is opnieuw single. Hij en zijn vriendin Sanne hebben zopas een punt gezet achter hun relatie. Dat meldt de redactie van Het Laatste Nieuws.

Vorig jaar in september maakte Fabrizio, die eerder ook te zien was in ‘Temptation Island’ en ‘De Bachelor’, bekend dat hij opnieuw verliefd was. Eerst hield hij zijn nieuwe vriendin nog uit de schijnwerpers, maar iets later stelde hij zijn nieuwe vlam toch vol trots voor op Instagram.

“Zij is de reden waarom ik naar mijn telefoon kijk en glimlach”, schreef hij toen bij een foto met zijn nieuwe vriendin, Sanne Pelgrims. “We hebben het leuk samen en ze is een geweldige toevoeging aan m’n leven”, klonk het toen ook nog. Maar helaas is er dus nu al een einde gekomen aan hun sprookje.

Zo bevestigt de manager van Fabrizio de relatiebreuk aan Het Laatste Nieuws. “Op dit moment is de relatie inderdaad over”, klinkt het. “Ze hebben dat besloten omdat hun levens zich in andere fases bevinden”, vertelt zijn manager over de reden van de breuk. Intussen hebben de twee ook al alle foto’s van elkaar verwijderd op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws