Ruzie tussen Gordon en ex-verloofde ontaardt helemaal: "Zegt genoeg over je mentale toestand" Celebs
Celebs

Ruzie tussen Gordon en ex-verloofde ontaardt helemaal: "Zegt genoeg over je mentale toestand"

Ruzie tussen Gordon en ex-verloofde ontaardt helemaal: "Zegt genoeg over je mentale toestand"

Gordon maakte vier maanden geleden het heuglijke nieuws bekend dat hij opnieuw de liefde gevonden had bij de Australiër Gavin Rozario. In maart kondigden ze zelfs al hun verloving aan. Maar inmiddels zijn de twee al uit elkaar. Momenteel vechten ze hun breuk ook uit op sociale media.

Eerder had Gavin aangegeven dat het niet zijn, maar Gordons idee was om te trouwen. Daarnaast zei hij dat de grote stemmingswisselingen van Gordon aan de basis lagen van hun breuk. “Het ene moment hemelt hij je helemaal op. Het volgende breekt hij je volledig af en beledigt hij je tot op het bot”, legde Gavin uit vlak na hun breuk.

Maar daar is de Nederlandse presentator absoluut niet mee gediend. Op Instagram heeft hij nu een lang bericht gepost waarin uithaalt naar zijn ex-verloofde. "Ik wilde eerst niet reageren, maar aangezien je me valselijk beschuldigt, zal ik het moeten doen", begint hij zijn relaas. Volgens Gordon liegt Gavin namelijk over alles.

Flagrante leugen

"Ik zal geen verdere details over mijn privéleven vrijgeven, maar dat ik mijn huwelijksaanzoek zou hebben afgedwongen, is een flagrante leugen. Je kocht de ring zelf en regelde de fotograaf en het diner waar je mij zou vragen", aldus Gordon. Hij verwijt Gavin nu ervan een golddigger te zijn.

"Toen ik erachter kwam dat je vooral op zoek was naar rijke, vermogende mannen als slachtoffer, zegt de foto met ‘daddy hunter’ alles. Ik hoop dat je blij bent met het geld en nu zelf leuke dingen kunt betalen", schrijft hij. "Helaas kan ik je ring niet retourneren, omdat je geen goud naar Australië mag sturen, maar hij krijgt een mooi plekje hier op de bodem van de Amsterdamse haven. Mijn liefde was oprecht en je sms van een dag voordat je het uitmaakte ‘jij bent de man van mijn dromen’, zegt genoeg over je eigen mentale toestand", sluit hij zijn bericht af. Inmiddels heeft Gordon het Instagrambericht opnieuw verwijderd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws