Nederlandse journalist verklapt opmerkelijke details over de breuk tussen Gordon en de Australische Gavin Nieuws
Nieuws

Nederlandse journalist verklapt opmerkelijke details over de breuk tussen Gordon en de Australische Gavin

Nederlandse journalist verklapt opmerkelijke details over de breuk tussen Gordon en de Australische Gavin

Gordon is niet langer samen met zijn Australische vriend. Gavin vroeg de Nederlandse presentator vorige maand nog ten huwelijk, maar nu blijkt de liefde al bekoeld te zijn. Roddeljournalist Evert Santegoeds onthult nu meer over deze pijnlijke split.

Gordon gaat door een heel moeilijke periode. De Nederlander vond eerder dit jaar de liefde bij de Australische Gavin Rozario en vorige maand maakten zij nog heuglijk nieuws bekend. Zo verklapten ze dat ze zich verloofd hadden op de Malediven. Helaas bevestigde Gordon eerder deze week dat ze niet langer samen zijn. “Alleen maar tranen”, schreef hij op Instagram.

Waarom de twee juist elkaar zijn gegaan, is nog niet duidelijk. Wat we wel al weten is dat Gordon erg verdrietig is. Vorige week vloog hij nog naar Australië om Gavin op te zoeken, maar één dag later keerde hij al terug naar Dubai. Volgens Evert Santegoeds besloot hij naar Melbourne te gaan zonder dat te laten weten aan Gavin.

Bom is gebarsten

“Ik begreep dat Gavin gewoon op een gegeven moment vanuit Australië niets meer van zich liet horen en dat Gordon daarom maar eens polshoogte is gaan nemen”, vertelt de journalist in de podcast ‘Strikt Privé’. “En toen is het geëxplodeerd”, aldus Santegoeds. “Maar dat is één lezing. Hij moet het zelf maar eens vertellen”, voegt hij er nog aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws