Pijnlijk afscheid voor VRT-nieuwsanker Riadh Bahri: "Wat ga ik je missen" Celebs
Celebs

Pijnlijk afscheid voor VRT-nieuwsanker Riadh Bahri: "Wat ga ik je missen"

Pijnlijk afscheid voor VRT-nieuwsanker Riadh Bahri: "Wat ga ik je missen"

VRT-presentator Aster Nzeyimana kondigde gisteren aan dat hij de openbare omroep inruilt voor VTM. Heel wat van zijn collega's laten weten dat ze erg aangedaan zijn door zijn plotse vertrek. Zo ook VRT-nieuwsanker Riadh Bahri.

Aster Nzeyimana stapt over naar VTM. Dat nieuws maakte de presentator gisteren zelf bekend. Het 'Extra Time'-gezicht zal op VTM niet alleen voetbalwedstrijden becommentariëren, maar ook samen met An Lemmens het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' presenteren.

Bron: Intstagram Stories @raidh.bahri
Bron: Intstagram Stories @raidh.bahri

"Ik ben heel dankbaar voor alle kansen die de VRT me heeft geboden. Ik wil vooral de fijne mensen die er werken bedanken. En tegelijk ben ik enorm enthousiast om een nieuw verhaal te schrijven bij VTM. Ik kan er mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, combineren", klonk het gisteren in een officiële mededeling.

Epic talent

Maar zijn plotse vertrek komt niet alleen voor kijkend Vlaanderen als een shock, ook zijn VRT-collega's vinden het enorm jammer dat de presentator vertrekt bij de openbare omroep. Onder meer Riadh Bahri laat weten dat hij zijn collega erg zal missen. "Damn, Wat gaan we je missen. Wat een epic talent", schrijft het nieuwsanker op zijn Instagramverhaal bij een foto van Aster.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws