Aster Nzeyimana stopt plots bij de VRT en stapt over naar VTM: "Plaats waar ik me het beste voel" Tv
Tv

Aster Nzeyimana stopt plots bij de VRT en stapt over naar VTM: "Plaats waar ik me het beste voel"

Aster Nzeyimana stopt plots bij de VRT en stapt over naar VTM: "Plaats waar ik me het beste voel"

Schokkend nieuws in tv-land. Sportanker Aster Nzeyimana (29) pakt zijn biezen bij de VRT en stapt over naar de grootste concurrent, VTM. Dat bevestigt de presentator in Het Laatste Nieuws.

Aster Nzeyimana stopt als presentator bij de VRT. Zo stapt het 'Extra Time'-gezicht over naar VTM. Daar zal hij onder meer voetbalwedstrijden becommentariëren. Maar de presentator zal ook nog in een ander programma te zien zijn.

Zo wordt Nzeyimana co-host van het negende seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Dat zal hij samen presenteren met An Lemmens. "Ik ben heel blij dat ik mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, voortaan kan combineren bij VTM", reageert Nzeyimana in Het Laatste Nieuws.

Plaatje compleet

"Met het becommentariëren en omkaderen van topwedstrijden, zit ik midden in de actie, de plaats waar ik me het beste voel", aldus de presentator. "Dat ik bij VTM voetbal kan combineren met mijn andere liefde, entertainment, maakt het plaatje compleet. Ik kijk er enorm naar uit om naast icoon An Lemmens ‘The Voice Van Vlaanderen’ te mogen presenteren", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws