"Overloper": Siska Schoeters neemt op hilarische manier afscheid van collega Aster Nzeyimana Celebs
Celebs

"Overloper": Siska Schoeters neemt op hilarische manier afscheid van collega Aster Nzeyimana

"Overloper": Siska Schoeters neemt op hilarische manier afscheid van collega Aster Nzeyimana

Aster Nzeyimana maakte op donderdag bekend dat hij de openbare omroep vaarwel zegt en naar DPG Media, het moederhuis van VTM, trekt. Siska Schoeters heeft nu op een geweldige manier afscheid genomen van haar collega.

Na negen jaar heeft Aster Nzeyimana afscheid genomen van de VRT. Zo gaat de presentator vanaf de zomer aan de slag bij VTM. Daar zal hij de voetbalmatchen van de Rode Duivels en de Champions League van commentaar voorzien.

Daarnaast zal hij aan de zijde van An Lemmens te zien zijn in het gloednieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. "Ik ben heel blij dat ik mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, voortaan kan combineren bij VTM", vertelde de presentator over zijn transfer in een officiële verklaring. Maar de presentator gaat wel hard gemist worden bij de VRT.

Samen oud worden

Eerder liet Riadh Bahri al via Instagram weten dat hij het erg jammer vindt dat Aster vertrekt bij de openbare omroep. Nu heeft ook zijn 'The greatest van Vlaanderen'-collega Siska Schoeters gereageerd op zijn vertrek. En dat deed ze op een heel ludieke manier. Zo postte Siska een foto van haar en Aster die ze bewerkte met de app FaceApp. "Ik dacht dat wij samen oud gingen worden. Veel succes aan de overkant. Overloper", schreef ze er al lachend bij.

Bron: Instagram Stories @siskaschoeters
Bron: Instagram Stories @siskaschoeters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws