Opvallend nieuws over Gordon net na pijnlijke relatiebreuk: "Zoekt troost bij deze man" Celebs
Celebs

Opvallend nieuws over Gordon net na pijnlijke relatiebreuk: "Zoekt troost bij deze man"

Opvallend nieuws over Gordon net na pijnlijke relatiebreuk: "Zoekt troost bij deze man"

Gordon heeft het erg moeilijk. Na zijn plotse liefdesbreuk kwam hij terug naar Nederland om zich te omringen met zijn naaste vrienden en familie. Nu laat hij op Instagram zien dat hij opnieuw naar het buitenland is vertrokken met goed gezelschap. "Gordon zoekt trootst bij prins Bernhard", aldus RTL Boulevard`.

Eind maart kwam er nog heuglijk nieuws naar buiten over Gordon. Zo maakte hij bekend dat hij zich verloofd had met de Australische Gavin, die hij eerder dit jaar op wereldreis leerde kennen. Helaas zat er al snel een haar in de boter en de twee besloten om een punt achter hun relatie te zetten. “Alleen maar tranen”, wist Gordon toen al te vertellen.

De presentator die normaal in Dubai woont, kwam na de split terug naar Nederland. Hij kon namelijk de steun van zijn vrienden en familie goed gebruiken. Nu deelt hij op Instagram enkele opvallende kiekjes. Zo vertrekt hij samen met dj Don Diablo en prins Bernhard naar Azerbeidzjan. “Omring jezelf met lieve mensen. Met m'n maatje mee naar z'n show in Baku tijdens de Formule 1", aldus Gordon.

Medeleven

Heel wat volgers van de Nederlander laten lieve reacties achter. “Mooi om te zien, maat. Gewoon genieten van de simpele dingen in het leven, dan komt het goed”, “Laat even alles van je afglijden”, “Wat fijn voor je, even niet hoeven denken” en “Terug lachen ondanks verdriet, chapeau”, schrijven ze onder meer. Toch kunnen sommigen het niet laten om ook een grapje te maken. “Mocht je nou iemand tegenkomen daar, vraag hem nou niet gelijk ten huwelijk”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws