Optreden van Laura Tesoro gaat volledig fout: "Gewond geraakt" Celebs
Celebs

Optreden van Laura Tesoro gaat volledig fout: "Gewond geraakt"

Optreden van Laura Tesoro gaat volledig fout: "Gewond geraakt"

Laura Tesoro zakte gisteren af naar de zeedijk van Blankenberge voor de opnames van 'Zomerhit'. Maar helaas liep het al volledig mis voor de zangeres nog voordat ze daadwerkelijk moest optreden.

Op woensdag 2 augustus vond op de zeedijk van Blankenberge opnieuw een opname plaats voor 'Zomerhit'. Ook Laura Tesoro kwam optreden. Zij is namelijk genomineerd met haar nummer 'BAD ain't that BAD'.

Maar nog voordat haar optreden van start ging, ging het al mis. Zo raakte een van haar danseressen gewond tijdens de repetities. Dat laat Laura zelf weten via haar Instagram Stories.

Last minute

"Niki Sfakianaki raakte tijdens de repetitie geblesseerd en kon vanavond niet met ons dansen", schrijft Laura bij een filmpje van haar optreden bij 'Zomerhit'. Gelukkig kon ze wel nog rekenen op haar andere danseres Sarah Hadadia. "Bedankt jongens voor alle lieve en bezorgde berichten. Het komt wel goed met haar. PS Nog steeds plezier gehad. Ik hou van een last minute uitdaging. Slecht is niet zo slecht", schrijft ze, verwijzend naar haar nummer 'BAD ain't that BAD'.

Optreden van Laura Tesoro gaat volledig fout: "Gewond geraakt"
Bron: Instagram Stories @lauratesero
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws