Net na de finale van 'The Masked Singer': Coely onthult droevig nieuws over haar gezondheid Celebs
Celebs

Net na de finale van 'The Masked Singer': Coely onthult droevig nieuws over haar gezondheid

Net na de finale van 'The Masked Singer': Coely onthult droevig nieuws over haar gezondheid

Vrijdagavond was het tijd voor de finale van ‘The Masked Singer’. Coely, die in het pak van Raaf zat, eindigde op de derde plaats. De rapster vertelt nu nog wat meer over dit bijzondere avontuur, maar ze verklapt ook nog iets minder leuks over haar gezondheid.

Vrijdagavond gaven Tovenaar, Raaf en Champignon een laatste keer het beste van zichzelf in de finale van ‘The Masked Singer’. Niet Miguel Wiels of Coely, maar wel Aaron Blommaert werd gekroond tot winnaar. “Ik ben een competitiebeest. Tuurlijk had ik graag die eerste plaats gehad, maar Tovenaar verdiende het zeker ook”, vertelt de zangeres nu aan Het Laatste Nieuws.

'The Masked Singer' was voor haar een unieke ervaring, maar soms had ze het ook moeilijk. Zeker met het pak van Raaf. “Dat was geen lachertje”, geeft ze eerlijk toe. Coely kampte de laatste jaren met stressaanvallen, dus het was niet gemakkelijk om daarin op te treden. “Al viel dat uiteindelijk nog mee, omdat ik veel ademhalingsoefeningen heb gedaan om rustig te blijven”, verduidelijkt ze. “Het komt er vooral op aan je angst opzij te zetten”, klinkt het.

Aandoening

De zangeres kreeg zelfs eens een appelflauwte in het kostuum. “Ik kreeg het zo warm dat ik even moest gaan liggen”, legt ze uit. Achteraf beseft ze wel dat haar angsten en de warmte niet de grootste invloed hebben gehad op haar performances. Zo was ze gedurende het programma namelijk ook ziek. “Ik heb tijdens de opnames klierkoorts gehad”, biecht ze op. “Dat speelde me meer parten”, besluit Coely.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws