Na zware val van Julia Boschman: zo gaat het nu met het K3'tje en dit zijn de gevolgen voor hun 'Vleugels'-tour Celebs
Celebs

Na zware val van Julia Boschman: zo gaat het nu met het K3'tje en dit zijn de gevolgen voor hun 'Vleugels'-tour

Na zware val van Julia Boschman: zo gaat het nu met het K3'tje en dit zijn de gevolgen voor hun 'Vleugels'-tour

Afgelopen weekend is Julia Boschman zwaar ten val gekomen tijdens een van de K3-shows in Oostende. Bij HLN Showbits heeft het trio nu een update gegeven over Julia's gezondheid.

Enkele dagen geleden liep het even volledig mis voor Julia van K3. Toen ze in de lucht werd gegooid door haar dansers, werd ze namelijk niet goed opgevangen. Daardoor maakte ze een harde smak tegen de grond.

Veel fans zijn dan ook erg ongerust over het blonde K3'tje. Maar bij HLN Showbits stelt ze haar fans gerust. "Ik ben hard gevallen, maar inmiddels ben ik helemaal oké", aldus Julia. "Ik heb een kleine blauwe plek op mijn schouder, maar dat is alles wat ik eraan overgehouden heb", zegt het K3'tje. Haar dansers hadden helaas minder geluk.

Schade

"De dansers die me hebben opgevangen, hebben iets meer schade opgelopen", vertelt Julia. Maar gelukkig zijn er geen gevolgen voor hun 'Vleugels'-tour. "We kunnen allemaal gewoon het podium weer op dit weekend", aldus Julia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws