Na zwangerschapsverlies heeft Julie Van den Steen nog meer somber nieuws te melden: "Levensbedreigend" Celebs
Celebs

Na zwangerschapsverlies heeft Julie Van den Steen nog meer somber nieuws te melden: "Levensbedreigend"

Na zwangerschapsverlies heeft Julie Van den Steen nog meer somber nieuws te melden: "Levensbedreigend"

Julie Van den Steen (30) maakte eind vorig jaar het droevige nieuws bekend dat ze vorige zomer een miskraam heeft gehad. Om dat onderwerp bespreekbaar te maken, lanceerde de presentatrice een podcast over zwangerschapsverlies, '1 op de 6'. Daarin had de presentatrice nog meer droevig nieuws te melden.

Julie Van den Steen verloor vorige zomer na 12 weken zwangerschap haar ongeboren kindje. Daarover deed ze ook een pakkende getuigenis op haar sociale media. Nu wil ze het onderwerp nog meer onder de aandacht brengen in haar gloednieuwe podcast '1 op de 6' waarin ze bekende en onbekende mensen uitnodigt om te praten over hun zwangerschapsverlies.

"In de podcast deel ik mijn verhaal met lotgenoten, dat werkt troostend. Aan de andere kant is het confronterend. Want ik ben me ervan bewust, zij het niet dagelijks, dat mijn leven er anders had kunnen uitzien", vertelde Julie eerder in NINA over haar gloednieuwe podcast.

Complicaties

In de meest recente aflevering met Tijs Vanneste onthult de presentatrice ook dat haar miskraam niet zonder gevaar was. "Toen ik mijn kindje verloor, was dat met veel complicaties", vertelt Julie. "Op een bepaald moment was het levensbedreigend voor mij", aldus de presentatrice. Gelukkig kon ze wel rekenen op de hulp van de papa van haar ongeboren kindje. "Hij heeft zolang voor mij gezorgd", aldus Julie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws