Julie Van den Steen deelt zeer aangrijpende video: "Afgelopen zomer kindje verloren" Nieuws
Nieuws

Julie Van den Steen deelt zeer aangrijpende video: "Afgelopen zomer kindje verloren"

Julie Van den Steen deelt zeer aangrijpende video: "Afgelopen zomer kindje verloren"

Julie Van den Steen heeft zopas een zeer emotioneel bericht gedeeld op Instagram. Zo vertelt de VTM-presentatrice dat ze afgelopen zomer een kindje verloren heeft.

"De zomer van 2022 ga ik nooit meer vergeten. Ik was zwanger", begint Van den Steen haar getuigenis op Instagram. Julie haar zwangerschap kwam onverwacht maar ze wilde er volledig voor gaan. "Ik wilde het nieuws zo snel mogelijk met iedereen delen want ik was echt heel gelukkig."

Maar de dag voor haar NIP-test kreeg Julie Van den Steen vreselijk nieuws te horen van haar dokter. "Ik was 12 weken ver. Mijn wereld stond stil en ik voelde helemaal niets meer. Al mijn dromen en verwachtingen weg omdat er plots geen hartslag meer te horen was bij de echo", schrijft Julie.

Julie deelde ook een video met haar getuigenis en daarin vertelt ze dat ze op 18 juli haar kindje verloor. "Dat was behoorlijk traumatisch. Dat is het nog altijd als ik heel eerlijk ben", klinkt het. Daarom wilde Julie haar verhaal ook eerlijk delen. "Dit is écht heel moeilijk voor mij om te vertellen. Maar ik voel dat het moet. Omdat 1 op de 6 vrouwen dit meemaakt."

Nooit zo alleen gevoeld

Ze wil andere vrouwen dan ook een hart onder de riem steken. "Dit is het moeilijkste dat ik fysiek en mentaal heb meegemaakt. Ik heb me nog nooit zo alleen gevoeld. Maar ik wil hier graag iets openbreken. Dus als je dit leest en je weet hoe dit voelt: je bent niet alleen en er is niets mis met jou. Op welk vlak dan ook", besluit de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws