Na verzoening met Monique Westenberg: André Hazes verklapt meer over gezinsuitbreiding Celebs
Celebs

Na verzoening met Monique Westenberg: André Hazes verklapt meer over gezinsuitbreiding

Na verzoening met Monique Westenberg: André Hazes verklapt meer over gezinsuitbreiding

André Hazes en Monique Westenberg hebben elkaar opnieuw gevonden. Het koppel heeft al een hobbelig parcours achter de rug, maar zouden ze graag nog een tweede kindje willen? De zanger zegt zelf waar het op staat.

André Hazes is terug van weggeweest. Na een moeilijke periode waarin hij kampte met een burn-out en een alcohol- en drugsverslaving, maakte hij eerder dit jaar zijn langverwachte comeback als zanger. Niet alleen blaast hij terug leven in zijn muziekcarrière, maar ook in zijn relatie met Monique Westenberg. Zo verklaarde hij na zijn optreden op 'Holland Zingt Hazes' zijn liefde voor haar op Instagram. "Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden", schreef hij.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Toch hebben de twee al heel wat moeilijkheden gekend, want ze zijn al verschillende keren uit elkaar gegaan. In 2014 kregen ze voor het eerst een relatie en zo'n twee jaar later mochten ze ook hun zoontje Dré verwelkomen. In 2020 vroeg André Monique ook ten huwelijk, maar die verloving blies hij na drie maanden al af. Momenteel proberen ze het voor een vierde keer en tot nu toe blijkt dat goed te werken.

Meer kinderen? 

"We hebben een vorm gevonden die goed werkt voor ons", verduidelijkte André eerder al. Hoewel ze niet samenwonen, zouden ze zo wel goed voor hun zoontje kunnen zorgen. Zopas gingen ze ook nog met hun drietjes op reis naar Amerika. Zouden André en Monique nu klaar zijn voor een volgend kindje? Die vraag stelt één van zijn volgers op Instagram. De zanger geeft meteen een duidelijk antwoord, want hij post een foto van enkele honden. Van een tweede kindje is dus nog geen sprake.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws