Na pakkende getuigenis over miskraam: Julie Van den Steen laat zich opvallend uit over kinderwens Celebs
Celebs

Na pakkende getuigenis over miskraam: Julie Van den Steen laat zich opvallend uit over kinderwens

Na pakkende getuigenis over miskraam: Julie Van den Steen laat zich opvallend uit over kinderwens

Julie Van den Steen maakte eind vorig jaar het droevige nieuws bekend dat ze vorige zomer een miskraam kreeg. Nu lanceert de presentatrice een podcast over zwangerschapsverlies, '1 op de 6'. Bij NINA vertelt de presentatrice nu meer over de podcast en of ze nog een kinderwens koestert.

Julie Van den Steen verloor vorig jaar na 12 weken zwangerschap haar ongeboren kindje. Daarover deed ze ook een pakkende getuigenis. Nu wil ze het onderwerp nog meer onder de aandacht brengen in haar gloednieuwe podcast '1 op de 6'.

"In de podcast deel ik mijn verhaal met lotgenoten, dat werkt troostend. Aan de andere kant is het confronterend. Want ik ben me ervan bewust, zij het niet dagelijks, dat mijn leven er anders had kunnen uitzien", vertelt Julie in NINA over haar gloednieuwe podcast. Gelukkig gaat het inmiddels ook al wat beter met de presentatrice.

Grote angst

"De ene dag beter dan de andere, maar het gaat goed. Vanaf het moment dat ik mijn verhaal met jullie deelde, viel een gevoel van eenzaamheid weg", aldus Julie. Ze onthult ook of ze nog droomt van een nieuwe zwangerschap.

"Ik worstel er nog mee", geeft Julie eerlijk toe. "Er gaat een angst mee gepaard, omdat ik nu besef dat zwanger worden en blijven niet evident is", zegt de presentatrice. "Vroeger lachte ik weleens als mensen het over hun kleine wondertje hadden. Nu snap ik het. Niets is vanzelfsprekend. Maar ergens voel ik dat ik het wil", besluit Van den Steen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws