Na geruchten over een relatie: Niels Destadsbader maakt prachtig nieuws bekend over Siska Schoeters Celebs
Celebs

Na geruchten over een relatie: Niels Destadsbader maakt prachtig nieuws bekend over Siska Schoeters

Na geruchten over een relatie: Niels Destadsbader maakt prachtig nieuws bekend over Siska Schoeters

Vorig jaar deden er geruchten de ronde dat Niels Destadsbader en Siska Schoeters een koppel zouden vormen nadat ze een intieme foto deelden op hun sociale media. Nu heeft de VRT-presentator opnieuw een innige zoenfoto gepost met zijn collega.

Vorige zomer deelden Siska Schoeters en Niels Destadsbader een intieme foto van hun tweetjes op Instagram. Daarop zagen we Niels een liefdevolle kus geven op de wang van Siska. Daardoor dachten velen dat de twee een koppel vormden.

Nu heeft Niels diezelfde foto opnieuw gedeeld op zijn Instagramverhaal. En dat had een erg bijzondere reden. Siska Schoeters mocht op 27 april namelijk 41 kaarsjes uitblazen. "Kusjes voor de jarige", schrijft Niels bij de foto. Maar van een relatie is geen sprake.

Geen koppel

"Siska en ik zijn heel goede vrienden", vertelde Niels enkele maanden geleden in Story. "We hebben veel gemeen en delen veel met mekaar", aldus de presentator. Maar een koppel zijn ze dus niet. "We zien elkaar graag, zonder een koppel te zijn, wat sommige mensen ook mogen beweren."

Bron: Instagram @niels_destadsbader
Bron: Instagram @niels_destadsbader

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws