Niels Destadsbader heeft prachtige reactie klaar nadat Siska Schoeters eerlijke lingeriefoto deelt Nieuws
Nieuws

Niels Destadsbader heeft prachtige reactie klaar nadat Siska Schoeters eerlijke lingeriefoto deelt

Niels Destadsbader heeft prachtige reactie klaar nadat Siska Schoeters eerlijke lingeriefoto deelt

Siska Schoeters heeft zich zopas van haar meest kwetsbare kant laten zien op Instagram. Zo deelde de 40-jarige presentatrice een foto waarop ze poseert in lingerie. Goede vriend Niels Destadsbader reageerde meteen met een liefdevol bericht.

Siska Schoeters verraste haar volgers deze ochtend met een prachtige lingeriefoto. Toch heeft de presentatrice lang geaarzeld om hem te posten. "Ik heb lang getwijfeld of ik deze zou delen", bekent de VRT-presentatrice. "En ik ben zeker bang voor de reacties", gaat ze verder.

Toch wilde ze het kiekje absoluut delen met haar volgers. "De reden om hem dan wel te posten is simpel: als ik nog maar één meisje van 16, 25 of 41 jaar kan duidelijk maken dat zachte armpjes, billen en een nog zachter buikje ook goed kan zijn, dan ben ik blij", aldus de presentatrice. Haar volgers vinden alvast dat Siska er geweldig uitziet in lingerie.

Zo had haar goede vriend Niels Destadsbader meteen een prachtige reactie klaar. "Skwon meiske!", schrijft hij bij het kiekje. Daarnaast kreeg Siska nog heel wat positieve reacties op de foto. "Siska, jij bent gewoon de max! Bangelijke post!”, “Je ziet er prachtig uit!” en “Je bent een topmadam!”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws