Monique Westenberg lokt heel wat reacties uit met onthullend kiekje: "Doe een beha aan!" Celebs
Celebs

Monique Westenberg lokt heel wat reacties uit met onthullend kiekje: "Doe een beha aan!"

Monique Westenberg lokt heel wat reacties uit met onthullend kiekje: "Doe een beha aan!"

Monique Westenberg is net terug thuis van een deugddoende vakantie samen met André Hazes en hun zoontje Dré. Op haar Instagrampagina liet ze al heel wat foto's zien van dat tripje. Veel volgers laten lieve reacties achter, maar niet iedereen heeft iets positiefs te zeggen.

Na een tumultueuze periode lijkt het weer heel goed te gaan tussen Monique Westenberg en André Hazes. Hoewel ze voorlopig niet zouden samenwonen, hebben ze wel een vorm gevonden die zowel goed werkt voor hen als voor hun zoontje Dré. Bovendien trokken ze onlangs met hun drietjes naar de Verenigde Staten.

Monique heeft op haar Instagrampagina heel wat beelden gedeeld van die reis. Zo krijgen we in deze fotoreeks niet alleen foto's van Monique te zien, maar ook van André en de kleine Dré. Toch hebben haar volgers vooral iets te zeggen over het eerste kiekje waarop Monique in een groene jurk te zien is.

Geit

Op haar Instagramverhaal laat ze zien wat iemand naar haar heeft gestuurd. "Doe een beha aan achterlijke geit, uw zoon zit erbij", klinkt het misnoegd. Gelukkig laat Monique deze commentaar niet aan het hart komen en kan ze er mee lachen. "Meeeeh, heb jij ooit een geit met een beha gezien?", reageert ze.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws