Monique Westenberg heeft somber nieuws te melden: "Hart gebroken in oneindig veel stukjes" Celebs
Celebs

Monique Westenberg heeft somber nieuws te melden: "Hart gebroken in oneindig veel stukjes"

Monique Westenberg heeft somber nieuws te melden: "Hart gebroken in oneindig veel stukjes"

Het was dinsdag een zeer moeilijke dag voor Monique Westenberg, de partner an André Hazes. Op 9 mei was het namelijk exact vijf jaar geleden dat ze haar trouwe viervoeter verloor. Op Instagram deelde ze nu een emotioneel bericht naar aanleiding van die gebeurtenis.

Wie Monique Westenberg een beetje volgt, weet dat ze een grote hondenliefhebber is. Helaas brak er nu een ontzettend moeilijke dag aan voor de vriendin van André Hazes. Het is namelijk exact vijf jaar geleden dat ze afscheid moest nemen van Dunya, het hondje dat ze al ruim veertien jaar had.

"Vanmorgen toen ik in de ogen van Frenkie (een van haar huidige honden red.) keek, vertelde ik hem wat voor bijzondere dag het vandaag is. 9 mei, de dag dat mijn meisje, Dunya, vijf jaar geleden naar de andere kant ging", schrijft Monique in een emotionele boodschap op Instagram. Ze deelde ook enkele beelden van haar overleden hondje.

Hart zal weer breken

"Op die dag brak mijn hart in oneindig veel stukjes", vervolgt ze. Maar door dat verlies kwam er na een aantal jaar toch weer ruimte voor een andere hond, Frenkie. "Mijn hart zal weer breken door verlies, maar ook dan zal het weer gelijmd worden. Want zonder honden is voor mij geen leven. Door het zien van deze beelden krijg ik een lach en een traan, maar vooral veel dankbaarheid voor 14,5 jaar onvoorwaardelijke liefde! Ik mis je, Doenie", sluit ze haar bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws