Monique Westenberg breekt volledig na harde kritiek: "Trauma dat ik de rest van mijn leven meedraag" Celebs
Celebs

Monique Westenberg breekt volledig na harde kritiek: "Trauma dat ik de rest van mijn leven meedraag"

Monique Westenberg breekt volledig na harde kritiek: "Trauma dat ik de rest van mijn leven meedraag"

Monique Westenberg deelde zopas een emotionele boodschap op haar Instagrampagina waarin ze vertelde dat het exact vijf jaar geleden was dat ze afscheid moest nemen van haar hond Dunya. Hoewel heel wat volgers lieve reacties achterlaten onder het filmpje, krijgt ze ook harde kritiek te slikken.

Monique Westenberg vertelt dat het verlies van Dunya voor heel veel verdriet heeft gezorgd. Toch heeft ze besloten om niet zonder hond verder door het leven te gaan. "Mijn hart zal weer breken door verlies, maar ook dan zal het weer gelijmd worden. Want zonder honden is voor mij geen leven", schreef ze onder meer. Helaas kreeg ze meteen een nare reactie te lezen. “Maar je liet haar wel door een ander inslapen terwijl je zelf vakantie aan het vieren was in het buitenland. Daar snap ik dan weer helemaal niks van”, klinkt het in de comments.

Die reactie schiet meteen in het verkeerde keelgat bij Monique. “Een andere optie was haar milt laten klappen voordat ik de volgende dag zou landen. Ik denk, weet zeker, dat ik geen andere keuze had", reageert ze misnoegd. "En dit is voor mij een trauma dat ik de rest van mijn leven meedraag", biecht ze op. "Nooit oordelen wanneer je zelf niet in een situatie hebt gezeten. Heel lelijk wat je doet zo achter je schermpje”, voegt ze er nog aan toe.

Steun

Ook andere volgers van Monique vinden dat die reactie niet door de beugel kan. "Je hoeft je niet te verantwoorden tegen haters zoals deze, je weet dat je het goed hebt gedaan. Negeren die trutten", "Word gewoon helemaal naar van deze reactie" en "Jeetje zeg, wat een botte reactie! Niet oordelen terwijl je de situatie waar ze in zaten niet kent", zeggen zij dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws