Moet André Hazes binnenkort naar de gevangenis? Zanger reageert voor het eerst zelf: "Helaas" Celebs
Celebs

Moet André Hazes binnenkort naar de gevangenis? Zanger reageert voor het eerst zelf: "Helaas"

Moet André Hazes binnenkort naar de gevangenis? Zanger reageert voor het eerst zelf: "Helaas"

Vorige week schreef de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer dat André Hazes zich binnenkort moet gaan verantwoorden in de rechtbank omdat hij en Monique Westenberg hun zoontje buiten de schoolvakanties mee op reis namen. Nu heeft de 29-jarige zanger ook voor het eerst gereageerd op die geruchten.

"Scoop! André Hazes moet binnenkort voor de rechter verschijnen", schreef Yvonne Coldeweijer ruim een week geleden op haar Instagramverhaal. "Herinner je nog dat André Hazes en Monique Westenberg hun zoontje Dré een week eerder van school hebben gehaald om op vakantie te gaan naar Amerika? Ik bracht toen al dat daarover veel ophef was ontstaan op de school van Dré omdat ze hier eigenlijk geen toestemming voor gegeven hadden", vervolgde ze.

"Nu mag hij het aan de rechter gaan uitleggen waarom ze die keuze gemaakt hebben en waarom dat ze denken dat ze boven de wet staan", klonk het toen ook nog. Bij RTL Boulevard heeft André Hazes nu laten weten dat hij een mondeling akkoord had met de school, maar dat zijn verzoek vlak voor hun vertrek werd afgekeurd.

Consequenties

"Het is allemaal, helaas, iets anders gegaan", reageert Hazes. Al heeft hij geen spijt van zijn reisje naar de VS. "Ik weet zeker dat ik door die reis het gelukkigste kind op aarde heb. Die ziet z’n vader en moeder gelukkig en dat is begonnen met die reis. Ik draag de consequenties met heel veel liefde", zegt de zanger. Al zijn de consequenties niet mals. "Ik las iets over een maand gevangenisstraf. Die hoop ik niet te krijgen", aldus Hazes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws