Moederhart van Qmusic-dj Jolien Roets gebroken na pijnlijk afscheid: "Veel te snel" Celebs
Celebs

Moederhart van Qmusic-dj Jolien Roets gebroken na pijnlijk afscheid: "Veel te snel"

Moederhart van Qmusic-dj Jolien Roets gebroken na pijnlijk afscheid: "Veel te snel"

Qmusic-presentatrice Jolien Roets is midden maart voor de tweede keer mama geworden. Zo kreeg ze samen met haar partner Hakim Chatar een dochtertje. Maar helaas brak er nu een erg moeilijke dag aan voor de radiopresentatrice.

Jolien Roest en haar vriend Hakim Chatar mochten op 14 maart hun tweede kindje verwelkomen. Zo beviel Jolien van een dochtertje, die luistert naar de naam Mina Lamia. Twee jaar geleden, in april 2021, werden ze al de trotse ouders van een zoontje, Idris Mehdi.

Eind vorige week liet Jolien nog weten dat ze met haar gezin naar Gent is verhuisd. Maar nu heeft de radiopresentatrice heel ander nieuws te melden op haar Instagramverhaal. Jolien heeft namelijk voor de eerste keer haar twee kindjes afgezet bij de onthaalmoeder. En dat weekt heel wat emoties los bij de radiostem.

Tijd die nooit meer terugkomt

"Beide baby's met een klein hartje afgezet bij de onthaalmoeder. Back to business, met een dubbel gevoel. Heel veel zin om terug te werken, maar het voelt alsof mijn moederschapsrust veel te snel voorbij is gegaan. Een tijd die nooit meer terugkomt", schrijft ze op haar Instagramverhaal gevolgd door twee droevige gezichtjes.

Instagram @jolienroets
Instagram @jolienroets
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws