"Oh proficiat!": pas bevallen Jolien Roets en haar partner Hakim hebben zeer heuglijk nieuws te melden Celebs
Celebs

"Oh proficiat!": pas bevallen Jolien Roets en haar partner Hakim hebben zeer heuglijk nieuws te melden

"Oh proficiat!": pas bevallen Jolien Roets en haar partner Hakim hebben zeer heuglijk nieuws te melden

Qmusic-dj Jolien Roets en haar partner Hakim Chatar mochten in maart hun tweede kindje verwelkomen. Op Instagram heeft het dj-koppel nu nog meer heuglijk nieuws te melden.

Het gezinnetje van radiopresentatrice Jolien Roets en Hakim Chatar is midden maart weer wat groter geworden. Zo mocht het koppel op 14 maart een dochtertje verwelkomen, die luistert naar de naam Mina Lamia. In april 2021 werden ze al de trotse ouders van een zoontje, Idris Mehdi.

Nu heeft het koppel opnieuw zeer leuk nieuws te melden op Instagram. Zo laat Jolien Roets weten dat ze met haar gezinnetje afscheid neemt van hun huisje in Gentbrugge en naar het centrum van Gent verhuist. "Dit was vier jaar lang onze thuis", schrijft de radiopresentatrice bij enkele foto's van hun huisje in Gentbrugge.

Twee katjes en twee baby's

"Twee katjes hier opgevangen en twee baby's hier gekregen. Bedankt voor de herinneringen Gentbrugge. Op naar onze eerste, échte eigen plek! Terug naar 9000. Nieuw hoofdstuk", vervolgt de radiopresentatrice. Meteen werd het koppel overstelpt met felicitaties. "Oh proficiat!", "Veel geluk!" en "Veel succes vriendjes!", luidt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws