Maxime Meiland overstelpt met reacties nadat ze intieme zoenfoto met haar man Leroy deelt Celebs
Celebs

Maxime Meiland overstelpt met reacties nadat ze intieme zoenfoto met haar man Leroy deelt

Maxime Meiland overstelpt met reacties nadat ze intieme zoenfoto met haar man Leroy deelt

Maxime Meiland post op Instagram twee nieuwe foto’s samen met haar man Leroy Molkenboer. Op een van die kiekjes delen ze ook een innige kus en daar denken de volgers van de realityster allemaal hetzelfde over.

Maxime Meiland, die bekend is geworden door ‘Chateau Meiland’, heeft intussen al een tijdje een relatie met Leroy Molkenboer. Het koppel stapte vorig jaar nog in het huwelijksbootje en ze kregen ook al een dochtertje samen. Naast Vivé heeft de Nederlandse ook nog een dochtertje Claire uit een vorige relatie.

Afgelopen donderdag vierden de Nederlanders Koningsdag en ook Maxime heeft duidelijk genoten van de feestdag. Zo trok ze er samen met haar gezinnetje op uit en daar krijgen we nu enkele kiekjes van te zien. Zo poseert ze samen met Leroy voor de camera in oranjekleurige outfits. Op de tweede foto delen ze ook nog een intiem momentje. "Lang leve de koning", schrijft ze er nog bij.

"Real love

De volgers van Maxime delen allemaal dezelfde mening over deze plaatjes. Zo vinden zij dat Maxime en Leroy een prachtig stel vormen. “Echte liefde”, “Schattig zijn jullie samen”, “Wow”, “Wat zijn jullie knap”, “Ah lief”, “Mooi stel samen”, “Prachtig koppeltje” en “Schattig”, reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws