"Lekker lichaam": Liese uit 'Big Brother' laat zich van haar meest sexy kant zien in onthullend badpak Celebs
Celebs

"Lekker lichaam": Liese uit 'Big Brother' laat zich van haar meest sexy kant zien in onthullend badpak

"Lekker lichaam": Liese uit 'Big Brother' laat zich van haar meest sexy kant zien in onthullend badpak

Liese Luwel deelt geregeld uitdagende kiekjes op haar Instagrampagina. Deze keer trekt het ‘Big Brother’-gezicht een diep uitgesneden badpak aan en zo doet ze de monden van al haar volgers wagenwijd openvallen.

Liese Luwel is bekend geworden door ‘Big Brother’. In 2021 nam ze deel aan het populaire spelprogramma en ze schopte het zelfs tot de finale. Ze eindigde toen op de derde plaats. Ondanks dat ze niet als winnaar uit de bus kwam, is ze wel heel populair op sociale media geworden. Daardoor is ze ook actief als influencer.

Daarnaast klust ze ook geregeld bij als model en deze keer maakt ze reclame voor Etam. Op de foto’s poseert Liese naast het zwembad in een strak, zwart badpakje. Wat meteen opvalt, is dat het wel erg diep is uitgesneden. De ‘Big Brother’-ster laat heel wat bloot zien en dat valt duidelijk in de smaak bij haar fans.

Verbluft

In de comments laten de volgers van Liese dan ook weten dat ze er geweldig uitziet. “Prachtig mens”, "Mooie foto's", “Heet", "Lekker”, “Love it”, “Wat een billen", "Wauw”, “Damn”, “Sexy, mooie vrouw", "Zot mooi, mag gezien worden", "She’s on fire”, "Jij bent ongelooflijk knap”, “Mega babe" en "Hottie alert", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws