'Big Brother'-finaliste Liese Luwel snoeihard voor Bart en Jason: "Erg jammer" Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-finaliste Liese Luwel snoeihard voor Bart en Jason: "Erg jammer"

'Big Brother'-finaliste Liese Luwel snoeihard voor Bart en Jason: "Erg jammer"

Liese Luwel en Naomi Timmerman, die in 2021 deelnamen aan 'Big Brother', hebben al een tijdje een eigen podcast over 'Big Brother'. Daarin haalden ze nu fel uit naar sommige bewoners.

Naomi moest in 2021 twee weken voor de finale het 'Big Brother'-huis verlaten. Liese schopte het toen tot de derde plek. Uiteindelijk won Jill Goede toen de finale van 'Big Brother 2021'.

Sindsdien maken Naomi en Liese een podcast over 'Big Brother', 'No Biggie' genaamd. Daarin halen nu ze vooral hard uit naar Bart en Jason. “Het is naar boven gekomen dat Bart en Jason veel irritaties hebben over de andere bewoners”, steken Naomi en Liese van wal.

“We snappen het, wij hebben dat ook gevoeld. Maar we vinden het gewoon erg jammer", klinkt het. "Je bent naar die finale toe aan het gaan. Doe dat gewoon als één groep, maak het gewoon gezellig met elkaar!”, vervolgden de twee nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws