Jamie-Lee Six laat vol in haar boezem kijken op vakantie: "Hottie alert!" Celebs
Celebs

Jamie-Lee Six laat vol in haar boezem kijken op vakantie: "Hottie alert!"

Jamie-Lee Six laat vol in haar boezem kijken op vakantie: "Hottie alert!"

Jamie-Lee Six vertoeft momenteel in Portugal. Op Instagram laat de influencer haar volgers nu meegenieten van haar prachtige reis. Zo deelde Jamie-Lee zopas enkele prachtige bikinifoto's op haar sociale media.

Jamie-Lee Six werd bekend door haar rol in de populaire jeugdserie 'D5R'. Binnenkort komt er ook een tweede langspeelfilm uit van de populaire reeks. Daarvan zijn de opnames nu volop aan de gang.

Zo vertoeft de cast en crew van 'D5R', inclusief Jamie-Lee Six, momenteel in Portugal. Maar uiteraard kan de boog niet altijd gespannen staan. Zo kon Jamie-Lee tussendoor ook wat genieten van het mooie weer.

Beauty

De influencer deelde op Instagram enkele selfies in bikini waarop we haar duidelijk erg zien genieten van de zon. "Selfie tussen de opnames door", schreef ze erbij. Meteen werd Jamie-Lee overstelpt met reacties. “Hottie alert!”, “Je ziet er goed uit!”, “Prachtige selfies!”, “Zulke mooie foto’s!”, “Beauty!” en “Wow!”, klinkt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws