"Wow, supersexy!": Jamie-Lee Six gaat uit de kleren en daagt volgers uit in pikant lingeriesetje Nieuws
Nieuws

"Wow, supersexy!": Jamie-Lee Six gaat uit de kleren en daagt volgers uit in pikant lingeriesetje

"Wow, supersexy!": Jamie-Lee Six gaat uit de kleren en daagt volgers uit in pikant lingeriesetje

Jamie-Lee Six laat zich regelmatig van haar meest sexy kant zien op Instagram. Nu trakteert ze haar volgers opnieuw op reeks uitdagende lingeriefoto's.

Jamie-Lee Six raakte bekend met haar rol als Amber in de populaire Ketnet-reeks 'D5R'. Sinds enkele jaren is ze ook een graag geziene gast in tal van VTM-programma's. Zo was ze onder meer te zien in ‘De Verraders’, ‘Het Jachtseizoen’ en ‘BV Darts’.

Daarnaast is Jamie-Lee erg populair op sociale media. Op Instagram heeft de actrice maar liefst 272.000 volgers. Die volgers laat ze vaak meegenieten van haar prachtige lichaam. Zo post de brunette regelmatig gewaagde kiekjes op Instagram.

Nu deelde Jamie-Lee enkele foto's waarop ze poseert in een sexy, blauw lingeriesetje. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van haar prachtige lichaam. “Wow! Wat een schoonheid!”, “Beauty”, “Zo sexy!”, “Wat een uitstraling!”, “Wow, supersexy!”, "Zo mooi!" en "Zo'n sexy ding!", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws