Is er meer gaande tussen Andy Peelman en Dina Tersago? Presentator doet plots schokkende onthulling Celebs
Celebs

Is er meer gaande tussen Andy Peelman en Dina Tersago? Presentator doet plots schokkende onthulling

Is er meer gaande tussen Andy Peelman en Dina Tersago? Presentator doet plots schokkende onthulling

Dat Dina Tersago (44) en Andy Peelman (39) goed overeenkomen, lijdt geen twijfel. Soms lijken ze zelfs een getrouwd koppel in 'Ze Zeggen Dat'. In Story doet de presentator nu ook een zeer straffe onthulling over zijn relatie met de presentatrice.

Dina Tersago en Andy Peelman zijn momenteel samen in het derde seizoen van 'Ze Zeggen Dat' te zien. Daarin mochten ze enkele weken geleden ook iets heel bijzonders onderzoeken. Zo mocht Andy op Dina gaan liggen om te onderzoeken of Jack wel écht moest sterven in 'Titanic'.

"Dat was heel geestig. En ik denk dat veel mannen in mijn plek hadden willen zijn", vertelt Andy daar nu over in Story. "Ooit heb ik gezegd dat Dina mijn favoriete onenightstand is omdat het zo’n mooie madam is, dat vind ik nog steeds", onthult de presentator. Bloeit er dan misschien iets moois tussen de twee?

Seksueel getint

Volgens Andy alvast niet. "Die opname was op geen enkel moment seksueel getint", benadrukt de presentator. "Mijn vrouw kon er trouwens hartelijk om lachen", aldus Andy. "Die ligt daar totaal niet wakker van", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws