Presentatrice Dina Tersago compleet gebroken: "Ik vergeef mezelf dit nooit" Nieuws
Nieuws

Presentatrice Dina Tersago compleet gebroken: "Ik vergeef mezelf dit nooit"

Presentatrice Dina Tersago compleet gebroken: "Ik vergeef mezelf dit nooit"

Op donderdagavond 6 april kunnen we opnieuw genieten van een aflevering van 'Ze Zeggen Dat'. Daarin testen Dina Tersago en Andy Peelman deze week of het klopt dat touchscreens gevaarlijk zijn dan dronken rijden. En die test heeft blijkbaar een grote impact achtergelaten op de presentatrice.

Vanavond testen Dina en Andy in 'Ze Zeggen Dat' of touchscreens gevaarlijker zijn dan dronken rijden. Daarvoor gingen ze samen naar een afgesloten testparcours waar ze een parcours afleggen terwijl hun reactiesnelheid gemeten wordt. Eén keer leggen ze het parcours nuchter af, één keer terwijl ze op hun touchscreen tokkelen en één keer dronken.

“Speciaal voor dit experiment kruip ik voor één keer eens dronken achter het stuur”, vertelt Dina Tersago. Wat blijkt? Touchscreens zijn effectief gevaarlijker dan dronken rijden. Bij de testrit waarbij ze op hun smartphone moesten bezig zijn, had Dina zes meter en Andy tien meter extra remafstand nodig dan wanneer ze dronken reden.

Die resultaten grepen Dina Tersago dan ook naar de keel. “Ik word hier echt emotioneel van. Het neemt al zoveel meter in beslag als je gewoon normaal kunt reageren. Ik zou het mezelf nooit vergeven als ik iemand omver zou rijden”, aldus een duidelijk geëmotioneerde Dina.

Bron: VTM
Bron: VTM

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws