Hugo Sigal krijgt plots bakken kritiek te slikken: dit is er aan de hand Celebs
Celebs

Hugo Sigal krijgt plots bakken kritiek te slikken: dit is er aan de hand

Hugo Sigal krijgt plots bakken kritiek te slikken: dit is er aan de hand

Het is inmiddels al bijna 7 maanden geleden dat Hugo Sigal afscheid moest nemen van zijn grote liefde Nicole Josy. Zij leed al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer en overleed op 76-jarige leeftijd na een ongelukkige val bij haar thuis. Hugo Sigal is nu ook het gezicht van de nieuwe campagne van de Stichting Alzheimer Onderzoek. Maar helaas krijgt de 75-jarige zanger daar nu ook heel wat kritiek voor te slikken.

Toen er bij Nicole alzheimer werd vastgesteld, werden Nicole en Hugo gevraagd om peter en meter te worden van de Stichting Alzheimer Onderzoek. "We hebben daar toen volmondig ‘ja’ tegen gezegd", vertelt Hugo daar deze week over in Dag Allemaal. Hugo is nu ook het gezicht van hun nieuwe campagne. Daarvoor moest hij ook een tv-spot opnemen. "Ondertussen is het tragische ongeluk gebeurd. Maar ik wil mij blijven inzetten voor de stichting", aldus de zanger.

Een mooi initiatief, al denkt niet iedereen daar zo over. Zo krijgt de 75-jarige momenteel heel wat kritiek op sociale media. "Stop hiermee, aandachtszoeker. Er zijn zoveel mensen die zich inzetten voor zieke mensen", "Iedereen heeft problemen", "Hij maakt er een cinema van dat hij zijn grote liefde verloren heeft, maar zo zijn er miljoenen mensen" en "Andere mensen hebben ook hun zorgen en krijgen soms met een veel zwaarder verlies te maken", klinkt het onder meer.

Nicole zou het zo gewild hebben

Gelukkig zijn er ook veel mensen die het opnemen voor de zanger. "Laat mensen zoals Hugo, die goed willen doen, dat ook gewoon doen", "Hugo vraagt aandacht voor alzheimer wereldwijd, omdat hij zelf het begin van de aftakeling heeft meegemaakt met zijn vrouw. Hij weet heel goed wat andere mensen meemaken die met die ziekte geconfronteerd worden, Nicole zou het niet anders gewild hebben", lezen we onder andere.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws