Hugo Sigal (75) crasht volledig na heftige gebeurtenis: "Hartverscheurend" Celebs
Celebs

Hugo Sigal (75) crasht volledig na heftige gebeurtenis: "Hartverscheurend"

Hugo Sigal (75) crasht volledig na heftige gebeurtenis: "Hartverscheurend"

Hugo Sigal moest 6,5 maanden geleden afscheid nemen van zijn grote liefde Nicole Josy. Zij overleed op 76-jarige leeftijd na een dodelijke val bij haar thuis. Maar Nicole leed ook al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer. Hugo is nu het gezicht worden van de nieuwe campagne voor alzheimeronderzoek, al was dat wel een erg emotionele ervaring.

Toen er bij Nicole Josy alzheimer werd vastgesteld, werden Hugo en Nicole gevraagd om peter en meter te worden van de Stichting Alzheimer Onderzoek. "We hebben daar toen volmondig ‘ja’ tegen gezegd", vertelt Hugo deze week in Dag Allemaal. "Ondertussen is het tragische ongeluk gebeurd. Maar ik wil mij blijven inzetten voor de stichting", aldus de zanger.

Zo is hij ook het gezicht van de nieuwe campagne. Maar bij die campagne hoorde ook een tv-spot. "Ken jij ‘Goeiemorgen, morgen’ nog van­buiten", vraagt Hugo in de tv-spot. "Toen mijn Nicole steeds meer last kreeg van alzheimer, begon ze de teksten van onze eigen liedjes te vergeten. Dat was hartverscheurend. Maar Nicole is niet alleen, want één op drie vrouwen krijgt te maken met dementie", klinkt het verder.

Heftig

Hoewel hij de opnames met veel plezier gedaan heeft, waren ze wel enorm zwaar voor de zanger. "De opnamen van dat filmpje waren heftig, heel heel heftig", geeft Hugo toe. "Ze namen een hele dag in beslag en ik ben een paar keer gecrasht. Maar ik heb dit met enorm veel plezier gedaan. Het is belangrijk dat er veel geld wordt ingezameld voor het onderzoek naar alzheimer", besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws