Het loopt volledig mis voor Hanne Verbruggen van K3 tijdens 'Vleugels'-tour Nieuws
Nieuws

Het loopt volledig mis voor Hanne Verbruggen van K3 tijdens 'Vleugels'-tour

Het loopt volledig mis voor Hanne Verbruggen van K3 tijdens 'Vleugels'-tour

Sinds 25 februari touren Hanne, Marthe en Julia van K3 door Vlaanderen en Nederland met hun gloednieuwe 'Vleugels'-show. Maar af en toe loopt er ook wat mis tijdens zo'n optreden. Dat mocht Hanne Verbruggen onlangs aan den lijve ondervinden op het podium.

Zo ging het even helemaal mis voor het roodharige K3'tje tijdens het nummer 'Hippie Shake'. Hanne verloor namelijk plots haar haarextensions tijdens het dansen. Het voorval gebeurde toen haar dansers haar outfit probeerden te wisselen, maar die trokken per ongeluk ook haar haarextensions naar beneden.

De lokken bengelden nog even aan haar echte haardos, maar niet veel later trok Hanne de haarextensions zelf uit. Daarna probeerde ze samen met een van haar danspartners de haren te verstoppen. Uiteindelijk verdwenen ze niet veel later in een broekzak.

Het incident kon de pret alvast niet bederven. Zo konden zowel Marthe, Julia als Hanne erg lachen om het voorval. Daarna ging de 'Vleugels'-show gewoon weer verder.

@altijdblijvendromenx Hanne's haarextensions namen de VLEUGELS tour vandaag even iets te letterlijk ??? #k3 #k3vleugelstour #vleugels #hippieshake #blooper #fyp ♬ origineel geluid - altijdblijvendromenx

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws