Het gaat niet goed met André Hazes: zanger maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend Celebs
Celebs

Het gaat niet goed met André Hazes: zanger maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend

Het gaat niet goed met André Hazes: zanger maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend

André Hazes vertoeft momenteel in de Verenigde Staten samen met Monique Westenberg en hun zoontje Dré. De zanger heeft daar al heel wat toffe beelden van laten zien, maar nu heeft hij ook minder leuk nieuws te melden.

André Hazes is met zijn gezinnetje en enkele andere dierbaren op reis in Amerika. Naast hun vele uitstapjes maakt de Nederlandse zanger ook nog tijd om naar de sportschool te gaan. Helaas liep het daar nu volledig mis. In een filmpje op sociale media legt hij uit wat er juist gebeurd is. "Oké mensen, er is dus iets in mijn rug geschoten", onthult hij.

"Ik was mijn benen aan het trainen en ik druk en het schiet erin", legt hij uit. "Gebakken peren. Daar zit je dan mee", zucht André. De zanger laat ook nog weten dat hij best veel last heeft. "Ik kan dus lopen, staan en liggen, maar ik kan niet zitten. Als ik zit, word ik gek", onderstreept hij. "Wat is het? Help me even", klinkt het radeloos.

Hilarisch

Hoewel André om hulp vraagt, lachen zijn fans vooral met zijn rugproblemen. Zo krijgt hij heel wat reacties binnen van volgers die grapjes maken. “Het is een teken dat je oud wordt, André”, “Je hebt geen ruggengraat” en “Kan je nog naar het toilet gaan, André?”, schrijven ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws