Exact 1 jaar na het overlijden van Gary: Ruth Beeckmans grijpt naar de keel met pakkende boodschap Celebs
Celebs

Exact 1 jaar na het overlijden van Gary: Ruth Beeckmans grijpt naar de keel met pakkende boodschap

Exact 1 jaar na het overlijden van Gary: Ruth Beeckmans grijpt naar de keel met pakkende boodschap

Het is vandaag een pijnlijke dag voor Ruth Beeckmans, want het is dag op dag één jaar geleden dat het noodlot toesloeg. Al één jaar gaat ze door het leven zonder Gary aan haar zijde en op Instagram plaatst ze nu een emotionele boodschap om hem te herdenken.

Vorig jaar kwam er verschrikkelijk nieuws naar buiten over Ruth Beeckmans. Zo moest ze plots afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed op 54-jarige leeftijd. “Eén jaar geleden. Jouw hart dat voorgoed stopte en onze harten voorgoed beschadigde”, schrijft ze nu op haar Instagrampagina onder een kiekje van haar gezinnetje. “Niets is nog hetzelfde. We missen jou, we missen ons, we missen alles wat wij samen waren, alles wat ons tot ons maakte”, zegt de actrice.

Volgens haar is dat gemis, maar ook de liefde, oneindig. “De onherstelbaarheid is ondraaglijk, maar allerliefste, ik hoop dat je ergens, waar dat ook moge zijn, kan zien hoe jouw meisjes, omringd en gesteund door heel veel lieve mensen, proberen om nog schoonheid te vinden in het leven, ook al wordt het nooit meer zo schoon als het was. Daarvoor moest jij er ook nog bij zijn”, aldus Ruth. “We houden van jou, het allermeest, altijd, tot in de oneindigheid”, besluit ze.

Steunbetuigingen

Veel volgers willen Ruth vandaag een hart onder de riem steken. “Je doet het zo goed voor je meisjes, hij zal zo fier zijn op jullie”, “Zoveel liefde voor jullie”, “Warmste knuffel”, “Zo sterk verwoord”, “Je doet dit zo fantastisch goed, Ruth. Heel veel sterkte vandaag en de komende dagen, weken, maanden…”, “Straffe madam”, “Wat schrijf je dit mooi en hoe dapper ben jij om ons in jouw hart te laten kijken”, "Ik heb enkel maar bewondering voor hoe jij je standhoudt in deze periode" en “Hou moed”, reageren zij onder meer.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws