Ruth Beeckmans deelt bijzondere beelden met haar twee dochtertjes: iedereen moet hetzelfde kwijt Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans deelt bijzondere beelden met haar twee dochtertjes: iedereen moet hetzelfde kwijt

Ruth Beeckmans deelt bijzondere beelden met haar twee dochtertjes: iedereen moet hetzelfde kwijt

Ruth Beeckmans moest een jaar geleden afscheid nemen van haar grote liefde Gary, met wie ze twee dochtertjes heeft. Op Instagram deelde de 40-jarige actrice nu enkele prachtige foto's met haar kroost.

Op 29 april 2022 verloor Ruth Beeckmans haar partner Gary. Hij stierf op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Ruth en Gary vormden zo'n 15 jaar een koppel en hebben samen ook twee dochtertjes: Charlie-Sue en Cobey-Mae.

Momenteel is Ruth Beeckmans samen met haar twee dochtertjes op vakantie in Zuid-Afrika, het geboorteland van haar overleden man Gary. Op Instagram deelde de presentatrice nu ook enkele prachtige foto's van die vakantie. Daarop zien we haar samen poseren met Charlie-Sue en Cobey-Mae.

Meteen werd Ruth overstelpt met reacties. Zo zijn haar volgers erg ontroerd door de mooie beelden. “Schatjes!”, reageert goede vriendin Nathalie Meskens. “Prachtig”, “Zalige foto’s”, “Hoe lief” en “Zo mooi!”, klinkt het ook nog in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws