Eddy en Christa Planckaert worden plots overladen met kritiek: "Alles voor het geld" Celebs
Celebs

Eddy en Christa Planckaert worden plots overladen met kritiek: "Alles voor het geld"

Eddy en Christa Planckaert worden plots overladen met kritiek: "Alles voor het geld"

Francesco Planckaert maakte zopas bekend dat hij binnenkort samen met zijn ouders, Eddy en Christa, op theatertournee trekt door Vlaanderen. Maar daarvoor krijgen de Planckaerts nu ook heel wat kritiek te slikken.

Eddy, Christa en Francesco Planckaert zijn binnenkort ook in de theaterzalen te bewonderen. Zo trekt het trio vanaf september door Vlaanderen met een gloednieuwe show. Daarin zullen ze tal van anekdotes en wielerverhalen vertellen.

Francesco zal zich dan weer ontfermen over de muziek. Zo zal hij enkele nummers live op gitaar spelen. Dat nieuws onthulde Francesco zopas zelf in Dag Allemaal. Maar helaas lijkt niet iedereen fan te zijn van dat idee.

Geldtekort

"Wat gaan ze nog uitvinden?", "Aandachtstrekkers", "Alles voor het geld", "Als ze maar niet moeten werken, dan is alles goed" en "Geld tekort?", klinkt het onder meer op sociale media. Gelukkig zijn er ook veel fans die blij zijn met het nieuws. "Succes mannen!", "Top!" en "Hoe leuk!", lezen we onder meer tussen de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws